Restore spice production or you will live out your life in a pain amplifier

Posted by – March 30, 2008

Olen väliaikaisesti saanut tarpeekseni ahaa-elämyksistä. Haluan siirtyä häh-elämysten pariin. Valitettavasti tämä ei ole siihen oikea aika: on vielä koulua jota varten pitäisi ymmärtää kaikenlaisia uusia asioita. Kesällä on paljon aikaa. Olen keksinyt jo kolme harrastusta joiden avulla voisi silloin saavuttaa häh-elämyksiä, mutta en kerro niitä ainakaan vielä. Jos joku muu keksii hyviä keinoja, voi kertoa.

Kesää odotellessa olen hakenut satunnaisia häh-elämyksiä kuuntelemalla Absoluuttista Nollapistettä. Olen kuunnellut sitä jo aika paljon mutta häh-elämysten määrä ei juuri vähene. Toinen mainio juttu on se että häh-elämysten välissä on toisinaan täysin ymmärrettäviä tiedonantoja. Esimerkiksi:

virtaavan nesteen sisällä paine on alhaisempi kuin sen pinnalla (Ei, en ole rouva Bell)

leikin muoto on höllempi kuin pelin / tämän vuoksi peli jännittää (Neljä ruukkua neliössä)

kaikkea ei tarvitse kokea / mutta paljon pitää lukea! [radiojuontajan ääni] Lähes tunti on jälleen vierähtänyt ja Umpitunti alkaa taas tällä kertaa olla lopussa. Olette kuulleet Vestmanlantilaisen nuoriso-orkesterin T-63 soittavan Taisto Oksasen kappaleita. Kappaleiden nimet olivat Do You Wanna, Minä haluan aina soittaa, Sinä olet aina minun unissani ja Marja-Leena. Ja Yrjö Heinikoski täyttää neljäkymmentä vuotta, häntä haluavat onnitella Hanhelat. Omasta puolestani haluan toivottaa kaikille kuuntelijoilleni hyvää pyhää. Eletään inhimillisesti ja kuullaan taas. (tämä on Seuraukset Baude -kappaleen koko sanoitus)

Ja niistä häh-elämyksistä:

aina kukaan ei jaksa odottaa / toiset menee nukkumaan, muut hyppii vuoteilleen / lampunvarjostin jäi kiinni pensseliin / ilta saa jo loppuu ethän roikkaa vedä seinästä (Laatikkohevonen)

paikallinen nimikauhu tulee ellei maissi lopu / Suomi on Chilen itäinen rasva Sodankylän kastanjatöppäilyyn / … / ystävällinen padankauppa, tapoin oman pyöryläni (Paikallinen nimikauhu tulee ellei maissi lopu)

julkea mies, aion sulkea ties / suurin vastaus pimentää huoneen / jolla on hattu ei voi olla hansikkaita / järjistys on paras puolustus (Pimeässä vietetty aika minuuteissa)

ja taipeitasi liekit nuolee / älä vastaan tuu, en kumminkaan vastaa / älä kysy mikä minua vaivaa / pysy pakastimessa, minä lastaan laivaa / silmiesi huurre ei lämmittää voi / sulken pakastimen ja sanon moi / älä suihkussa itke ettei lattia kastu / lyö päätäsi oveen jossa lukee bastu / älä syytä ettet tule syytetyksi / vaikka poikkean, on mulle yksi / lysti, haittako vai epäkeskovanne / pyörii ja alla on kuminen anne (Rarmos ybrehtrar)

Ehkä tämä riittää näistä asioista.

0 Comments on Restore spice production or you will live out your life in a pain amplifier

Respond

Respond

Comments

Comments