Hardball with Osmo Soininvaara

Posted by – October 23, 2008

Päivän käännösvinkki: pettuleipä = pettu (famine bread, contains milled pine phloem).

Voi olla että kaikki lukevat jo Osmo Soininvaaran blogia, mutta seuraava anteeksipyytelemättömän helsinkiläinen Väyrys-näpäytys on joka tapauksessa tähän lainattava jo jotta se jäisi itselleni talteen:

Yksi kuitenkin poikkesi joukosta: Paavo Väyrynen uskoi työpaikkojen sijoittamiseen asuntojen lähelle niin voimakkaasti, ettei hänen mielestään kehärataa tarvita lainkaan. Samat kaupunginosat voidaan toteuttaa ilman liikenneyhteyksiä, koska tavoitteena on, että kaikki käyvät töissä omassa kaupunginosassaan. Päärata varmaan kuitenkin tarvitaan, että karvalakkilähetystöt voivat tulla Helsinkiin mankumaan rahaa?

Hätkähdyttävin oli kuitenkin Väyrysen puheenvuoro Espoon metroa vastaan. Hän kysyi espoolaisyleisöltä, tietävätkö nämä, että metroa tarvitaan väkiluvun kasvun takia ja väkiluvun kasvusta suurin osa on ulkomaalaisväestöä. Onko teille kerrottu, että metro tuo Espooseen ulkomaalaisia?

On luvallista olla avoimesti ulkomaalaisvastainen, mutta hallituksessa istuva ministeri ei voi minusta menetellä niin, että hyväksyy hallituksen maahanmuuttopolitiikan hallituksessa ja menee tupailtoihin pelottelemaan ihmisiä muukalaisilla.

0 Comments on Hardball with Osmo Soininvaara

Respond

Respond

Comments

Comments